Goed voor geest en lichaam

Sportmassages en ontspanningsmassages door Ben Velberg uit Berkel en Rodenrijs

Overdag hard werken, ’s avonds tijd voor het gezin of lekker sporten. We zijn constant in beweging en dat vraagt veel van ons lichaam. Gun jij je lijf weleens een rustmomentje? Een massage is niet alleen goed om te ontspannen, het helpt ook om blessures te voorkomen en pijnklachten te verminderen.

Bel voor een afspraak

Waarbij helpt een massage?

Een massage helpt je te ontspannen, vermindert pijn, zorgt voor een betere doorbloeding en voor een verhoogde belastbaarheid van je lichaam. Kortom, je voelt je fitter en beweegt soepeler. Een aantal klachten waarbij massages een positief effect hebben zijn:

  • (sport)Blessures
  • Verkramping van spieren
  • Nek-, rug- en schouderklachten
  • RSI-klachten
  • Vermoeidheidsverschijnselen
  • Hoofdpijn en migraine

Wil je weten of massage ook iets voor jou is? Maak dan een afspraak bij Massagepraktijk Ben Velberg in Berkel en Rodenrijs. 

Maak een afspraak

Sneller herstellen dankzij sportmassages

Lekker bewegen of sporten: meestal is het heel gezond en voelen we ons een stuk fitter als we regelmatig in beweging zijn. Soms zijn we iets te fanatiek of maken we net een verkeerde beweging. Een blessure zit in een klein hoekje. Sportmassage helpt je lichaam sneller te herstellen na lichamelijke inspanning. De doorbloeding en stofwisseling worden positief beïnvloed. Daarnaast kan een sportmassage worden gebruikt om spieren als het ware te activeren, bijvoorbeeld als onderdeel van een warming-up.

Maak een afspraak

Massage aan huis

Voel je je niet helemaal op je gemak als je gemasseerd wordt in de praktijk, of is het voor jou lastig om naar de locatie in Berkel en Rodenrijs te komen? Dan biedt Ben Velberg massages aan huis. De masseur zorgt voor een tafel en hoeslaken; jij hoeft alleen de handdoeken klaar te leggen.

Prijzen:
€ 45,- voor 30 minuten
€ 70,- voor 60 minuten

Massageparty

Weet jij al hoe fijn een massage is en wil je jouw familie, vrienden of collega’s dat ook laten ervaren? Boek dan een massageparty van Ben Velberg. De party is bedoeld voor groepen van zes mensen of meer en bestaat uit stoelmassages van 15 minuten. De party kost € 25,- per persoon, maar als jij het feestje organiseert, is de behandeling voor jou gratis!